Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В еколого-просвітницьких центрах відбулись відкриті екологічні уроки

Дата: 08.02.2017 11:43
Кількість переглядів: 743

Фото без описуНещодавно  в еколого-просвітницьких центрах відбулись відкриті екологічні уроки. Зокрема, в еколого-просвітницькому центрі при Сколівському ліництві відбувся відкритий екологічний урок на тему: "Місце НПП "Сколівські Бескиди" в природно-заповідному фонді України". Урок проводився з учнями шкільного лісництва Сколівської школи-інтернат.

В еколого-просвітницькому центрі при Бутивлянському лісництві пройшов екологічний урок з учнями Коростівської ЗОШ І-ІІ ст. на тему: "Життя без сміття". Ця тема була вибрана для уроку, адже проблема сміття є глобальною і приймає все більш широке поширення. Людство усвідомлює свою помилку і придумує сучасні способи боротьби з цим неприємним явищем. І, перш за все, потрібно почати з нас самих. Якщо людина не навчиться правильно утилізувати відходи життєдіяльності, якщо не зрозуміє всю важливість чистоти навколишнього середовища, природи і всього світу в цілому, всі праці вчених будуть марними.

На  заняттях були присутні: директор департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОДА Руслан Гречаник, заступник директора Оксана Вітів та начальник відділу біоресурсів, заповідної справи та моніторингу Інеса Шемелинець. Руслан Мар’янович вручив дітям подарнуки та побажав їм в подальшому бути екологічно свідомими громадянами України.
Слід відмітити те, що для проведення цих уроків були використані інтерактивні дошки, які були закуплені за рахунок коштів з фонду охорони навколишнього середовища в складі обласного бюджету Львівської ОДА.

За матеріалами  офіційного сайту

НПП "Сколівські Бескиди"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора