Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Зареєструвати авто чи обміняти посвідчення водія тепер можна і на Сколівщині

Дата: 27.03.2017 11:42
Кількість переглядів: 924

Фото без описуСервісні центри МВС, які замінили колишні МРЕВ, запустили проект мобільних центрів для обслуговування населених пунктів, де відсутні стаціонарні Центри. Вони надаватимуть послуги з реєстрації та перереєстрації транспортних засобів, заміни посвідчення водія, видачі міжнародного посвідчення водія та здійснюватимуть прийом запитів на отримання довідок про відсутність судимостей. Перший виїзд мобільний сервісний центр МВС здійснить у місто Сколе 30 березня об 11.00 годині.

Для того, щоб отримати сервісні послуги, громадяни мають подати відповідні заявки до Сколівської районної ради. Перший візит мобільний центр МВС здійснить у четвер, 30 березня, у Сколе, де працюватиме з 11.00 до 16.00 години на майдані Незалежності.

 «Це вперше, коли не громадяни мають їхати за отриманням державних послуг, а державний сервіс рухатиметься до громадян. Працюватимуть центри за заявками місцевих мешканців, які збиратиме та передаватиме до регіонального сервісного центру МВС у Львівській області місцева влада. Громадяни з легкістю знайдуть інформацію про потрібні документи та графік роботи МСЦ МВС на сайті», – повідомив керівник регіонального сервісного центру МВС у Львівській області Олександр Плашовецький

Переглянути графік курсування, часи прийому мобільних сервісних центрів МВС та інтерактивну карту маршрутів можна на сайті Головного сервісного центру МВС hsc.gov.ua у розділі «Мобільні СЦ».

Інформацію про порядок отримання послуг можна знайти на сайті hsc.gov.ua, отримати консультацію – за номером (032) 255-62-72 або на офіційній Фейсбук-сторінці Головного сервісного центру МВС.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора