Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

а Львівщині відбудеться II щорічний Форум громадських організацій «Розвиток і партнерство»

Дата: 14.11.2017 11:27
Кількість переглядів: 500

20 листопада відбудеться Другий щорічний форум громадських організацій Львівщини «Розвиток і партнерство».

Під час заходу учасники зможуть взяти участь в майстер-класах, попрацювати в форматі «Світового кафе» та запропонувати свої ідеї для  подальшого розвитку громадянського суспільства області.

У програмі  передбачена панельна дискусія, у якій візьме участь заступник Міністра молоді та спорту України Олександр Ярема  та член наглядової ради «Тепле місто»,  а також підприємець, співзасновник ресторанної групи Fast Food Systems та Kumpel Group Марк Зархін. Усі присутні зможуть поставити питання диспутантам.

Мета Форуму – напрацювати пропозиції представників громадянського суспільства щодо внесення змін до Постанови 1049 від 12 жовтня 2011 року
«Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка» та удосконалити навики написання успішних проектів.

Участь у форумі безкоштовна.

Організатори заходу департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА спільно з ГО «Центр громадянських ініціатив», ГО «Реформи разом», ГО «Лабораторія Ідей» та ГО «Центр «Жіночі перспективи».

Для участі у Форумі необхідно зареєструватися до 15 листопада 2017 року заповнивши анкету за посиланням


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора