Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

За перемогу у першому етапі "Кубку Карпат" з авторалі позмагалися 9 кращих екіпажів

Дата: 08.02.2017 11:18
Кількість переглядів: 618

Цими днями на території Сколівського району Львівщини та Воловецького району Закарпаття завершився перший етап національної серії змагань автомобільного спорту "Кубок Карпат" з ралі "IV Зимові вершини". Стартували у ньому 9 кращих екіпажів спортсменів-автомобілістів із Львівської, Київської, Одеської, Закарпатської, Запорізької областей, м. Києва та Дніпра, а також гості з Польщі.

Про це повідомили в управлінні фізичної культури та спорту Львівської ОДА,

Траса змагань складалася з чотирьох спеціальних ділянок на старому Верецькому перевалі на межі Львівської та Закарпатської областей. Загалом розіграли 4 комплекти нагород: група "Super 2 WD"; група "4 WD" та абсолютний і командний заліки.

В абсолютному заліку та в групі "4 WD" перемогу здобув київський екіпаж у складі: Борис Ганджа – Сокур Євген на автомобілі Mitsubishi Lancer Evo IX, друге місце посіли Маслюк Роман (Львів) – Вовк Сергій (Запоріжжя) на автомобілі Mitsubishi Lancer Evo IX, третє – Потійко Сергій (Дніпро) – Мішин Іван (Одеса) на автомобілі Subaru Impreza.

У групі "Super 2 WD" перше місце виборов екіпаж Рудьковський Сергій (Київ) – Новінський Олександр (Київ) на автомобілі BMW 323i, друге місце посіли Слезінський Олег (Львів) – Бішко Юрій (Львів) на автомобілі Opel Kadett GSI, третє – польський екіпаж Schenk Krzysztof та Przemyslaw Lipinski на автомобілі Honda Civic TYPE-R.

Кращими в командному заліку стали: 1 місце - команда "ULTRA GP" (м. Київ); 2 місце – команда "IAMC RALLY TEAM TRUSKAVETS" (м. Трускавець Львівської області).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора