Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

31 березня відбудеться правопросвітницька акція «День учасника АТО»

Дата: 28.03.2017 10:44
Кількість переглядів: 595

У п'ятницю, 31 березня,  відбудеться правопросвітницька акція «День учасника АТО» для українських бійців – учасників антитерористичної операції на сході України, та осіб, які звернулися для отримання статусу учасника АТО. Організатор акції – Регіональний центр з надання БВПД у Львівській області.

 ВПЕРШЕ, одночасно в місцевих центрах та в усіх бюро правової допомоги на Львівщині відбудеться консультування учасників АТО та членів їх сімей фахівцями місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги спільно з друзями-партнерами. 

ВПЕРШЕ, учасники АТО та члени їх сімей зможуть отримати в бюро правової допомоги вичерпну інформацію не тільки з правових, а й з будь-яких інших питань, які виникають у повсякденному житті.

Крім консультацій заплановано проведення круглих столів, конференцій, інформаційних сесій, вуличних навчань та інше. 

Консультування відбудеться у приміщеннях місцевих центрів та бюро правової допомоги.

 На Сколівщині консультування відбудеться у відділі «Сколівське бюро правової допомоги» Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги  з 8:00 до12:00 год,  з 12:00 до 14:00 год вуличне навчання , опісля відбудеться круглий стіл з учасниками АТО в  Сколівському районному центрі зайнятості.

Нагадуємо, бюро знаходиться за адресою: м.Сколе майдан Незалежності,9 ( приміщення Універмагу , другий поверх)

Тел.066-682-52-40


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора