Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Молодь Львівщини запрошують взяти участь в навчально-пізнавальному проекті «Гостинець»

Дата: 21.06.2017 10:24
Кількість переглядів: 690

Фото без опису13 - 16 липня на навчально-спортивній базі «Тисовець» Сколівського району, що на Львівщині, відбудеться кампус «Гостинець» - навчально-пізнавальний проект, що популяризує серед молоді цінність сім’ї та сприяє розвитку близьких стосунків.

«Гостинець» – простір можливостей для самопізнання, цікаві знайомства, інтерактивна взаємодія в команді, нові стратегії комунікацій, базові психологічні знання про стосунки в парі та закономірності їх розвитку.

У межах реалізації проекту відбудеться широка інформаційна кампанія регіонами Львівщини з метою привернення уваги широкої аудиторії до проблеми розлучень та їх кількості серед молодих сімейних пар, нетерпимості та зневаги,  які проявляють пари одне до одного у кризових ситуаціях.

З метою інтеграції досвіду, формат розроблено в тріаді: юнаки – молодь – молоді сім’ї, для кожної категорії створено окрему освітньо-пізнавальну програму з частковою спільною інтерактивною взаємодією.

Учасники кампусу «Гостинець» отримають:

– навики кращого розуміння іншої людини;

– пізнання стратегій розвитку та побудови стосунків;

– психологічні знання і навики, з допомогою яких успішно вирішуються конфліктні ситуації;

– мотивацію до розвитку фізіологічної, психологічної та духовної складових особистості;

– усвідомлення психофізіологічних відмінностей між статями, потреби власного розвитку та визначальних психологічних критеріїв любові, стосунків та щасливого подружжя;

– вміння бережно проявляти свої почуття до близьких людей;

– можливість драйвового відпочинку та нові знайомства.

Для участі потрібно зареєструватися за посиланням

Учасники забезпечуються: проживанням; харчуванням; якісно наповненою програмою від психологів, психотерапевтів, духівників та тренерів; роздатковими матеріалами та подарунками.

Організатори - ГО «Платформа Розвитку Стосунків» у партнерстві з Департаментом внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА, спілкою Української Молоді в Україні – Львів, Центром Студентського Капеланства ЛА УГКЦ та Львівським обласним молодіжним центром за підтримки  ТзОВ «Галицька здоба».

Більше про проект та можливості участі Ви можете дізнатись на офіційних сторінках #PlatoRoSt у соцмережах.

Контактні особи: Ольга Матвійчук, тел.: 067-77-62-930; Оксана Бриндзак, тел.: 093-23-90-882; Станіслав Безушко, тел.: 067-26-12-058. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора