Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Прийом робіт на конкурс «Моя екологічна історія» продовжено

Дата: 14.03.2017 10:04
Кількість переглядів: 766

Фото без описуПрийом робіт на конкурс «Моя екологічна історія» присвячений Всесвітньому Дню Землі продовжено до 22 квітня 2017 року – Міжнародного Дня Землі. Департамент екології та природних ресурсів ЛОДА у зв’язку із надходженням прохань про подовження терміну прийому заявок задля виготовлення якісних проектних робіт, вирішив продовжити термін прийому заявок.

Водночас зазначаємо, що конкурс «Моя екологічна історія» стосується екологічних відео і присвячений саме Дню Землі. До участі в ньому запрошують творчих та креативних людей, які мають своє бачення вирішення проблем, які виникають сьогодні у екологічній сфері.

Кожен охочий може подати заявку та конкурсний матеріал до 10.04.2017 згідно зазначених вимог, зокрема:

  • тривалість роботи до 3 хв;
  • відео-матеріал повинен бути екологічного спрямування, змістовним та мотивуючим, спрямованим на попередження та вирішення екологічних проблем, забезпечувати дбайливе ставлення до природи та екологічне виховання громадян;
  • кожен конкурсант має самостійно придумати сюжет, вітається будь-яка креативна ідея – це може бути навіть інтерв’ю або документальний ролик;
  • матеріал повинен розкривати одну чи декілька з перелічених тем: поводження з відходами, раціональне використання природних ресурсів, розчистка русел та джерел, озеленення, покращення якості атмосферного повітря, збереження біорізноманіття.

Переможці конкурсу отримають дипломи та призи, а кожен учасник – сертифікат за участь.

Детальніше про умови конкурсу можна дізнатись у департаменті екології  та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації, за такими контактами: biores_lviv@ukr.net , envir@loda.gov.ua ; (032) 2387399.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора