Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Україні запрацював безвізовий режим

Дата: 12.06.2017 09:48
Кількість переглядів: 699

Фото без описуУ ніч з 10 на 11 червня на МПП "Рава-Руська" відбулися урочистості у зв'язку із початком дії безвізового режиму із країнами ЄС.

У заходах взяли участь голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка, заступник начальника Західного регіонального управління Руслан Краснопортко, керівник представництва МЗС у західному регіоні В.Войнаровський, представники митниці ДФС, представники місцевої та районної влади, польські прикордонники.

О 1 годині ночі гімном України та Європейського Союзу символічно відсвяткували старт безвізу.

У  вітальному слові голова Львівської ОДА Олег Синютка зазначив, що це історичний момент для українців, адже за це право народ заплатив великою ціною - життями Героїв Небесної Сотні та воїнів-героїв АТО.

Олег Синютка висловив переконання, що вже зовсім скоро Україна стане повноправним членом великої європейської родини та НАТО.

Нагадаємо, що від сьогодні, 11 червня, набуло чинності рішення Ради Європейського Союзу про запровадження безвізового режиму для короткострокових поїздок громадян України до 30 країн Євросоюзу та Шенгенської зони. 
 

З умовами отримання безвізового режиму для громадян України можна ознайомитися тут.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора