Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

07 Квітня, 2020 р., 08:52
6 квітня голова Львівської ОДА Максим Козицький провів онлайн зустріч з представниками соціально відповідального бізнесу, який відгукнувся на заклик і допомагає побороти пандемію коронавірусу. Серед присутніх на зустрічі були представники компаній «Ензим», «Кормотех», «Softserve», «Авалон», «N-ix», «Львівхолод», «Ids Group», «Міст Експрес», Мікс груп, холдингу емоцій «Фест», «Ріел», «Онур», «Елекс», «Галнафтогаз», «Екодім», ІТ-кластеру, кондитерської фабрики «Світоч», «Барком», ТКС «Greenville».
07 Квітня, 2020 р., 08:51
Сприятливі погодні умови дозволяють аграріям та населенню активно сіяти ранні ярі зернові та зернобобові культури. Посів цих культур вже розпочато у 18 районах області, окрім Сколівського та Турківського. Про це інформують у департаменті агропромислового розвитку Львівської ОДА.
07 Квітня, 2020 р., 08:50
6 квітня відбулась чергова зустріч голови Львівської обласної державної адміністрації Максима Козицького із головою територіального відділення Антимонопольного комітету у Львівській області Ростиславом Лещишиним та начальником Головного управління статистики у Львівській області Світланою Зимовіною щодо контролю цін на продовольчі товари.
06 Квітня, 2020 р., 18:19
Львівські атлети спільно із департаментом освіти і науки Львівської облдержадміністрації та Львівським обласним відділенням Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки виступили із ініціативою започаткувати власну українську традицію, – спорт на балконах.
06 Квітня, 2020 р., 18:18
Цьогоріч на території Великолюбінської громади завершується будівництво нового закладу дошкільної освіти на 150 місць. Проєкт будівництва дитячого садочка розроблявся ще з 2010 року, коли до смт. Великий Любінь ще не було приєднано навколишніх населених пунктів. До цього часу у смт. Великий Любінь функціонував дитячий садочок з проектною потужністю 40 місць.
06 Квітня, 2020 р., 18:15
У зв’язку з продовженням карантину та впровадженням жорсткіших обмежувальних протиепідеміологічних заходів, медичними установами області укладені договори з автомобільними перевізниками на безкоштовне довезення медичних працівників та  з населених пунктів області до місця роботи.
06 Квітня, 2020 р., 18:14
Департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА запрошує взяти участь у Національній вебконференції громадянського суспільства, яка відбудеться 24-25 квітня. Основні напрямки обговорення: - Національна стратегія підтримки розвитку громадянського суспільства з 2021 року. - Використання технологій «Розумної взаємодії» для потреб/завдань децентралізації, багаторівневого врядування, розвитку громадського бюджету. - Впровадження Цілей сталого розвитку (SDGs) на місцевому рівні. Ініціатором проведення Національної вебконференції громадянського суспільства виступила партнерська мережа «Розумна Взаємодія». До участі запрошуються представники громадських об’єднань, органів державної влади, міжнародних програм і донорів, а також інших зацікавлених осіб. Програма буде надіслана відібраним учасникам за декілька днів до заходу на електронну адресу. Для участі необхідно зареєструватися за посиланням: Деталі підготовки конференції за посиланнями: - https://www.prostir.ua/?news=yak-stvoryujetsya-nova-stratehiya-hromadyanskoho-suspilstva - https://www.prostir.ua/?news=hotujemos-do-natsionalnoji-veb-konferentsiji-hromadyanskoho-suspilstva #ЗалишаюсяВдома
06 Квітня, 2020 р., 18:13
75 років тому, 6 квітня 1945 року відбулась одна з трагічних подій в історії нашого народу – «Різанина в Горайці». Винищення українського населення села Гораєць (сьогодні воно знаходиться на території Республіки Польща), було здійснене підрозділами Другого окремого операційного батальйону Корпусу внутрішньої безпеки Польщі, створеного прокомуністичною владою за зразком радянських військ НКВС.
06 Квітня, 2020 р., 18:12
За сприяння Львівської обласної державної адміністрації організовано повернення в Україну 141-ї дитини. Усі вони є громадянами України та навчаються у повіті Члухів (Республіка Польща). Облдержадміністрація забезпечила перетин кордону, супровід представника служби у справах дітей по дорозі від КПП «Корчова-Краковець».
06 Квітня, 2020 р., 18:11
У департаменті соціального захисту населення Львівської ОДА продовжено термін прийому конкурсних пропозицій для визначення проектів у галузі сімейної політики та протидії торгівлі людьми, розроблених інститутами громадянського суспільства та благодійними організаціями, для реалізації яких надається фінансова підтримка у 2020 році, до 30 квітня 2020 року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора