Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

07 Квітня, 2020 р., 14:50
Щороку в країнах, які є членами Всесвітньої організації охорони здоров’я, 7 квітня відзначають День здоров’я. Дата співпадає з днем заснування організації і є постійною. Темою Всесвітнього дня здоров'я 2020 є підтримка медичних сестер та молодшого медичного персоналу.
07 Квітня, 2020 р., 14:50
Нова постанова Кабміну, що вийшла 2 квітня, встановлює жорсткіші правила карантину, зокрема щодо перевезень. Відтак, тепер окрім раніше заборонених перевезень, заборонили і міські перевезення. Про це сьогодні під час брифінгу розповів заступник голови Львівської ОДА Тарас Грень.
07 Квітня, 2020 р., 10:54
Як вести шкільну документацію у період карантину, забезпечити пожежну безпеку чи правильно визначити оплату простою. На ці та інші запитання нададуть відповіді досвідчені експерти впродовж Всеукраїнського антикризового онлайн-марафону “Освіта під час карантину”. Участь у семінарах безкоштовна.
07 Квітня, 2020 р., 10:53
МОЗ закликає кожного з вдячністю ставитися до відданої праці медиків, які протистоять поширенню коронавірусної хвороби та віддано рятують пацієнтів.  Героями відео стали звичайні лікарі, фельдшери, медсестри. Саме вони щодня ходять на роботу, ризикуючи власним життям та здоров’ям, але розуміючи, що від них залежить.  МОЗ переконане: держава має захистити передусім лікарів, щоб урятувати всю країну. Саме тому одним з пріоритетів відомства є затвердження надбавок медпрацівникам, забезпечення їх засобами індивідуального захисту, співпраця з українським бізнесом, який допомагає під час карантинних обмежень довозити медиків до робочих місць. 
07 Квітня, 2020 р., 10:52
Від учора особам з інвалідністю, похилого віку та людям, які перебувають у складних життєвих обставинах, видаватимуть безкоштовні гарячі обіди під час карантину. Працівники підприємства об'єднання громадян «Центр Комплекс» у співпраці з працівниками Клубу «Золотий метелик» готуватимуть перші та другі страви.
07 Квітня, 2020 р., 10:51
Допомогти зберегти малий та середній бізнес під час і після епідемії коронавірусу – одне з ключових завдань влади. Про це йшлося на нараді під головуванням Президента України Володимира Зеленського, на якій були присутні представники уряду та банківського сектору.
07 Квітня, 2020 р., 08:59
У період з 22:00 години 6 квітня по 08:00 7 квітня, в області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще 5 осіб. Пацієнти з Пустомитівського, Сокальського районів та міста Львів.
07 Квітня, 2020 р., 08:58
У період з 19:30 години по 22:00 годину, в області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще 40 осіб. Пацієнти з Пустомитівського, Кам’янка-Бузького, Сколівського, Стрийського районів, а також міста Львів.
07 Квітня, 2020 р., 08:57
Увечері 6 квітня  відбулось позачергове засідання обласної комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо виконання заходів задля стабілізації епідемічної ситуації через COVID-19.
07 Квітня, 2020 р., 08:55
В області мобільні бригади у складі сімейного лікаря та медичної сестри продовжують здійснювати експрес-тестування громадян, які повернулися із-за кордону. Відтак, упродовж 6 квітня, тестування здійснювалось у всіх районах Львівщини.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора