Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

08 Квітня, 2020 р., 09:57
У період з 22:00 год 7 квітня по 8:00 год 8 квітня, в області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще 13 осіб. Пацієнти з міста Львова та Пустомитівського району.
08 Квітня, 2020 р., 09:55
У період з 18:00 по 22:00 годину, в області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще 32 особи. Пацієнти з міста Львів, Пустомитівського, Жовківського, Турківського, Мостиського районів.
07 Квітня, 2020 р., 19:33
В області мобільні бригади, у складі сімейного лікаря та медичної сестри, продовжують здійснювати експрес-тестування громадян, які повернулися із-за кордону. Відтак, упродовж 7 квітня, тестування здійснювалось у всіх районах Львівщини, крім Пустомитівського, Перемишлянського, Радехівського і Жовківського.
07 Квітня, 2020 р., 19:32
У період з 08:00 год по 18:00 год, в області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще 14 осіб. Пацієнти з Пустомитівського району і міста Львів.
07 Квітня, 2020 р., 19:29
Сьогодні, 7 квітня, відбулась селекторна нарада під керівництвом Президента України Володимира Зеленського та за участі Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля, а також Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, Міністра охорони здоров'я України Максима Степанова, представників Ради національної безпеки і оборони України, першого заступника Глави Адміністрації Президента України Сергія Трофімова щодо питань стану впровадження заходів, спрямованих на протидію поширенню коронавірусу на території країни.
07 Квітня, 2020 р., 16:33
25 лютого відділ освіти Городоцької районної державної адміністрації за результатами тендеру уклав договір з ТОВ «Гал Проф Центр» на постачання м’яса у 2020 році до закладів дошкільної освіти на суму 1,19 млн грн.
07 Квітня, 2020 р., 16:31
З метою інформаційної підтримки та розвитку підприємницької діяльності малого та середнього бізнесу в умовах карантину, Державна установа  «Офіс з просування експорту України» на електронній сторінці на щоденній основі розміщує актуальну інформацію для підприємців.
07 Квітня, 2020 р., 16:31
З метою ефективного та раціонального використання водних об’єктів, збільшення надходжень до місцевих бюджетів департамент екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації оголошує земельні торги у формі аукціону з продажу права оренди земельних ділянок разом із водними об’єктами, які відбудуться 12 травня 2020 року о 11.00 год. за адресою: м. Львів, вул. Стрийська, 98.
07 Квітня, 2020 р., 16:30
На Львівщині у режимі онлайн проводитимуть тренінги, які створені на основі комплексної програми корекційної роботи з людьми, які вчиняють домашнє насильство та схильні до агресивної поведінки
07 Квітня, 2020 р., 14:53
У зв’язку з карантином роботу всіх театрів призупинено, однак для поціновувачів мистецтва театральні вистави презентують онлайн.  Департамент з питань культури, національностей та релігій підготував список театрів Львова, які транслюють вистави онлайн та публікують їх вільному доступі на своїх ютуб-каналах. Відтак, на ютуб-каналі Національного театру імені Марії Заньковецької глядачі мають зможуть переглянути сім вистав, серед яких: • Постановка Алли Бабенко «Ромео і Джульєтта в кінці листопада» • Одна з найяскравіших режисерських робіт народного артиста України Григорія Шумейка – «Бояриня» Лесі Українки • Постановка представника молодшого покоління режисури театру • ім. Марії Заньковецької Богдана Ревкевича – «Два дні… Дві ночі…» • Виставу М. Розовського «Історія коня» за «Холстомєром» Л.Толстого • Постановка Н.Ковалик «Неаполь – місто попелюшок» • Вистава режисера Вадима Сікорського «Політ над гніздом зозулі» за романом Кена Кізі • Постановка О.Огородника «Мила моя, люба моя» Розклад онлайн-трансляцій Національного академічного театру опери та балету ім. Соломії Крушельницької можна знайти на фейсбук-сторінці театру, а дивитися трансляції на ютуб-каналі за цим посиланням.  Львівський академічний театр імені Леся Курбаса щоп’ятниці проводить онлайн-трансляцію вистав з актуального репертуару на фейсбук-сторінці театру.  Львівський академічний драматичний театр імені Лесі Українки потішить своїх глядачів не лише виставами, а й читками п'єс, а також влаштує онлайн-екскурсію за лаштунки театру. Щоб нічого не пропустити, слідкуйте за новинами театру тут.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора