Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

08 Квітня, 2020 р., 19:58
Ведмежий притулок «Домажир», зважаючи на карантин, запрошує дорослих та дітей взяти участь у розважально-пізнавальному онлайн проекті Лісова школа.
08 Квітня, 2020 р., 19:57
Заступник голови Львівської ОДА Юрій Холод перевірив потужності для утилізації медичних відходів на підприємстві “Екологічні переробні технології” у Львові. У період надзвичайного стану через загрозу масового зараження коронавірусом COVID-19, важливо знати точно: як наразі відбувається утилізація небезпечного сміття і яку кількість медичних відходів можна тут утилізовувати додатково.
08 Квітня, 2020 р., 19:55
Міжнародний фонд “Відродження” визначив переможців конкурсу “Людяність та взаємодопомога”,  відтак обрали  31 проєкт з поміж більш ніж 600. Конкурс“Людяність та взаємодопомога” - це всеукраїнський конкурс, який направлений на підтримку різноманітних громадських ініціатив  зі взаємодопомоги під час епідемії коронавірусу в Україні.
08 Квітня, 2020 р., 19:52
Уряд прийняв рішення щодо продовження строків виплати державних соціальних допомог громадянам та строків звернення за їх призначенням на період встановлення карантину та обмежувальних заходів, пов’язаних із поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19), та 30 днів після його скасування.
08 Квітня, 2020 р., 19:51
Сьогодні на своєму засіданні Кабінет міністрів України підтримав проєкт закону про внесення змін до Адміністративного кодексу України щодо посилення відповідальності за самовільне випалювання рослинності або її залишків. Цей документ напрацювали у Департаменті екології та природних ресурсів Львівської ОДА та запропонували Прем’єр-міністрові Денису Шмигалю і голові Верховної Ради Дмитру Разумкову наприкінці березня.
08 Квітня, 2020 р., 14:30
На важливості дотримання карантину наголосила сьогодні, 8 квітня, у межах брифінгу лікар-епідеміолог Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні, головний позаштатний спеціаліст департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації з епідеміології Наталія Тімко.
08 Квітня, 2020 р., 14:28
Сьогодні, 8 квітня, голова Львівської ОДА Максим Козицький провів скайп-нараду із керівниками єпархіальних управлінь та церков Львівщини, представниками правоохоронних органів щодо святкування Вербної неділі та Великодня у період поширення коронавірусної інфекції.
08 Квітня, 2020 р., 14:27
За 1 квартал 2020 року державні лісогосподарські підприємства Львівської області до бюджетів усіх рівнів сплатили 88,1 млн гривень податків та зборів. Про це інформують у Львівському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.
08 Квітня, 2020 р., 14:26
У рівнинній частині області лісокультурні роботи завершені, натомість у гірській частині активно розпочато роботу з лісовідновлення у Боринському, Дрогобицькому, Сколівському та Турківському державних лісогосподарських підприємств Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства.
08 Квітня, 2020 р., 14:22
Під час карантину в Україні всі підприємства сфери ЖКГ працюють безперебійно та надають послуги, необхідні для комфортного перебування людей вдома. Але мало хто замислюється, що у підприємств житлово-комунальної сфери зросли витрати на дезінфекцію та забезпечення засобами індивідуального захисту своїх працівників, збільшився обсяг побутового сміття та додалось роботи щодо прибирання багатоквартирних будинків.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора